Pääomasijoittajille tarkoitettu Zapflow by Mandatum Life -palvelu laajenee vauhdilla

 

Mar 10, 2021
 

Mandatum Lifen ja Zapflow’n yhdessä rakentama digitaalinen palvelu pääomasijoittajille avautui syksyllä 2020 ja on saanut erinomaisen vastaanoton.

Zapflow by Mandatum tuo yhteen pääomasijoittajat, näiden sijoitustiimit ja portfolioissa olevat yhtiöt sekä näille palveluita tarjoavat yritykset. Palvelulla on jo yli 200 käyttäjää suomalaisista pääomasijoitusyhtiöistä ja sijoitustiimeistä, ja palveluntarjoajia viideltä eri toimialalta.

 Zapflow by Mandatum Life -palvelun perustana toimii sijoitustiimien työkalu, joka on ollut jo pitkään asiakkaiden käytössä. Työkalu helpottaa sijoitusprosessien, kauppojen ja portfolioyhtiöiden hallintaa. Työkalun ympärille on rakennettu ekosysteemi, jossa pääomasijoittajat voivat löytää sijoitusprosessin eri vaiheissa tarvittavia yhteistyökumppaneita. Alusta tarjoaa sijoitustiimeille ja palveluntarjoajille helpon tavan pyytää ja jättää tarjouksia sekä tehdä yhteistyötä.

 

 Syksyn aikana avautuneeseen ekosysteemiin on jo tullut mukaan asiantuntijoita laki-, Corporate Finance -, HR-, liiketoimintastrategia- ja teknologiapalveluita tarjoavia yrityksiä. Ekosysteemi laajenee uusilla palvelukategorioilla ja palveluntarjoajilla jatkuvasti.

 

 

Zapflow by Mandatum on Mandatumin ja suomalaisen Zapflow-ohjelmistoyhtiön rakentama digitaalinen ekosysteemi. Pääomasijoittajille ja muille alan toimijoille suunnattu ekosysteemi mahdollistaa koko sijoitustoiminnan hallinnan yhden alustan kautta. Sen kautta onnistuu niin hankevirran hallinnointi, kohdeyhtiöiden seuranta, rahoituskierrokset ja portfolioyhtiöiden raportointi kuin asiantuntijapalveluiden hakeminen ja yhteistyö eri sidosryhmien kesken.

 

JAA ARTIKKELI