Parempaa viestintää yrityksen ja sijoittajan välillä

Zapflow-alusta parantaa viestintää ja tiedon jakamista omistajien ja operatiivisen johdon välillä. Zapflow tarjoaa lisäksi mahdollisuuden hankkia liiketoimintaa kehittäviä palveluita entistä vaivattomammin alustan kautta.


  • Mikä Zapflow?

    Zapflow mahdollistaa pääomasijoittajalle koko sijoitustoiminnan hallinnan yhdellä alustalla. Sen avulla pääomasijoittaja voi tehostaa keskeisimpiä prosessejaan. 

    Alustalla hallitaan esimerkiksi kohdeyhtiöiden kartoittaminen, rahoituskierrosten läpivienti ja portfolioyhtiöiden raportoinnit. Zapflow-alusta tuo yhteen sijoittajat, sijoitustiimit, heidän portfolioyhtiönsä sekä alan johtavat palveluntarjoajat. 

  • Sujuva kommunikaatio ja tiedonjakaminen sijoittajien kanssa
  • Tarvittava taloudellinen raportointi määrämitallista ja saman alustan alla
  • Pääsy ennalta valittuun palveluntarjoajaverkostoon
  • Johdon aikaa säästyy, kun kaikki tarvittava informaatio löytyy saman alustan kautta
deals-pipelines

Tehokkaampaa raportointia ja asiantuntijakumppanit liiketoiminnan kehittämiseen

Zapflow -alusta auttaa omistajia ja näiden yrityksiä erityisesti raportoinnin tehostamisessa. Kun kaikki tarvittava raportointi hoituu samalla alustalla, manuaalinen työ vähenee ja raportit yhtenäistyvät.

Zapflow auttaa yrityksiä myös löytämään tehokkaasti asiantuntijakumppaneita liiketoiminnan kehittämiseen, esimerkiksi tietyn maan lainsäädäntöön, henkilöstöpalveluihin tai tilintarkastukseen liittyvissä tarpeissa. Alustamme ehdottaa juuri näihin osa-alueisiin erikoistuneita ammattilaisia tarkasti valittujen palveluntarjoajien joukosta. Alustalla pääset tutustumaan palvelua tarjoaviin asiantuntijoihin, ja lähettämään tarjouspyynnön suoraan oikealle henkilölle helposti.