Parempaa viestintää yrityksen ja sijoittajan välillä

Zapflow-alusta parantaa viestintää ja tiedon jakamista omistajien ja operatiivisen johdon välillä. Zapflow by Mandatum -ekosysteemi tarjoaa lisäksi mahdollisuuden hankkia liiketoimintaa kehittäviä palveluita entistä vaivattomammin alustan kautta.


  • Mikä ekosysteemi?

    Zapflow by Mandatum Life -ekosysteemi mahdollistaa pääomasijoittajalle koko sijoitustoiminnan hallinnan yhdellä alustalla. Sen avulla pääomasijoittaja voi tehostaa keskeisimpiä prosessejaan. 

    Alustalla hallitaan esimerkiksi kohdeyhtiöiden kartoittaminen, rahoituskierrosten läpivienti ja portfolioyhtiöiden raportoinnit. Ekosysteemi tuo yhteen sijoittajat, sijoitustiimit, heidän portfolioyhtiönsä sekä alan johtavat palveluntarjoajat. 

  • Sujuva kommunikaatio ja tiedonjakaminen sijoittajien kanssa
  • Tarvittava taloudellinen raportointi määrämitallista ja saman alustan alla
  • Pääsy ennalta valittuun palveluntarjoajaverkostoon
  • Johdon aikaa säästyy, kun kaikki tarvittava informaatio löytyy saman alustan kautta
Zapflow Kuva Sijoittajille

Tehokkaampaa raportointia ja asiantuntijakumppanit liiketoiminnan kehittämiseen

Zapflow by Mandatum -ekosysteemi auttaa omistajia ja näiden yrityksiä erityisesti raportoinnin tehostamisessa. Kun kaikki tarvittava raportointi hoituu samalla alustalla, manuaalinen työ vähenee ja raportit yhtenäistyvät.

Ekosysteemi auttaa yrityksiä myös löytämään tehokkaasti asiantuntijakumppaneita liiketoiminnan kehittämiseen, esimerkiksi tietyn maan lainsäädäntöön, henkilöstöpalveluihin tai tilintarkastukseen liittyvissä tarpeissa. Ekosysteemi ehdottaa juuri näihin osa-alueisiin erikoistuneita ammattilaisia tarkasti valittujen palveluntarjoajien joukosta. Ekosysteemin alla pääsee tutustumaan palvelua tarjoaviin asiantuntijoihin, ja lähettämään tarjouspyynnön suoraan oikealle henkilölle helposti ekosysteemin sisällä.