Tehokkaampaa sijoitustoimintaa

Zapflow tehostaa rahoitusmarkkinoiden toimintaa, mikä lopulta tarkoittaa myös sinulle keskimäärin korkeampaa tuotto-odotusta. Zapflow tarjoaa sinulle sijoittajana tehokkaampaa sijoitustoimintaa muun muassa hankevirran ja tiedon jakamisen osalta. LP-sijoittajalle Zapflow helpottaa sijoituskohteiden arviointia ja selkeyttää transaktioiden etenemisen seurantaa. Alusta kerää yhteen kiinnostavat sijoituskohteet ja mahdollistaa niiden vertailun, jolloin sijoitusprosessin hallinta on selkeämpää.


  • Mikä Zapflow?

    Zapflow-alusta mahdollistaa pääomasijoittajalle koko sijoitustoiminnan hallinnan yhdellä alustalla. Sen avulla pääomasijoittaja voi tehostaa keskeisimpiä prosessejaan. 


    Alustalla hallitaan esimerkiksi kohdeyhtiöiden kartoittaminen, rahoituskierrosten läpivienti ja portfolioyhtiöiden raportoinnit. Alusta tuo yhteen sijoittajat, sijoitustiimit, heidän portfolioyhtiönsä sekä alan johtavat palveluntarjoajat. 

Zapflow-alustan hyödyt sijoittajalle

  • Tarvittavat tiedot yhdessä paikassa
  • Sijoituskohteiden arviointi ja transaktioprosessin seuranta selkeää
  • Sujuva tiedonjakaminen ja prosessien seuranta tehostaa toimintaa
  • Manuaalinen työ vähenee
  • Yhteistyö sidosryhmien kanssa helpottuu
Zapflow-alustan hyödyt sijoittajalle

Tarvitsemasi asiantuntijakumppanit samalta alustalta 

Uusien ominaisuuksiensa avulla Zapflow-alusta edesauttaa ja tehostaa yhteistyötäsi asiantuntijakumppanien kanssa sekä transaktioiden että kohdeyhtiöiden kehittämisen osalta. Alusta auttaa löytämään tehokkaasti oikeat palveluntarjoajat esimerkiksi sijoituspäätöksentekoa varten. Löydät alustalta konsultit erilaisiin due diligence -prosesseihin, sekä asiantuntijoita neuvomaan esimerkiksi verotukseen ja lainsäädäntöön liittyvissä asioissa.

 

Alustalla pääset tutustumaan palvelua tarjoaviin asiantuntijoihin, ja lähettämään tarjouspyynnön suoraan oikealle henkilölle. Yhteistyö kaikkien sidosryhmien kanssa helpottuu, kun operatiiviset vaiheet voidaan toteuttaa yhdessä saman alustan alla.