Tehokkaampaa sijoitustoimintaa

Zapflow by Mandatum -ekosysteemi tehostaa rahoitusmarkkinoiden toimintaa, mikä lopulta tarkoittaa myös sinulle keskimäärin korkeampaa tuotto-odotusta. Ekosysteemi tarjoaa sinulle sijoittajana tehokkaampaa sijoitustoimintaa muun muassa hankevirran ja tiedon jakamisen osalta.

LP-sijoittajalle Zapflow helpottaa sijoituskohteiden arviointia ja selkeyttää transaktioiden etenemisen seurantaa. Alusta kerää yhteen kiinnostavat sijoituskohteet ja mahdollistaa niiden vertailun, jolloin sijoitusprosessin hallinta on selkeämpää.


  • Mikä ekosysteemi?

    Zapflow by Mandatum Life -ekosysteemi mahdollistaa pääomasijoittajalle koko sijoitustoiminnan hallinnan yhdellä alustalla. Sen avulla pääomasijoittaja voi tehostaa keskeisimpiä prosessejaan. 


    Alustalla hallitaan esimerkiksi kohdeyhtiöiden kartoittaminen, rahoituskierrosten läpivienti ja portfolioyhtiöiden raportoinnit. Ekosysteemi tuo yhteen sijoittajat, sijoitustiimit, heidän portfolioyhtiönsä sekä alan johtavat palveluntarjoajat. 

Ekosysteemin hyödyt sijoittajalle

  • Tarvittavat tiedot yhdessä paikassa
  • Sijoituskohteiden arviointi ja transaktioprosessin seuranta selkeää
  • Sujuva tiedonjakaminen ja prosessien seuranta tehostaa toimintaa
  • Manuaalinen työ vähenee
  • Yhteistyö sidosryhmien kanssa helpottuu
zapflow kuva sijoittajille Image

Tarvitsemasi asiantuntijakumppanit samalta alustalta 

Uusien ominaisuuksien kautta Zapflow by Mandatum -ekosysteemi edesauttaa ja tehostaa yhteistyötäsi asiantuntijakumppanien kanssa sekä transaktioiden että kohdeyhtiöiden kehittämisen osalta. Ekosysteemi auttaa löytämään tehokkaasti oikeat palveluntarjoajat esimerkiksi sijoituspäätöksentekoa varten. Löydät alustalta konsultit erilaisiin Due Diligence -prosesseihin, sekä asiantuntijoita neuvomaan esimerkiksi verotukseen ja lainsäädäntöön liittyvissä asioissa.

 

Ekosysteemissä pääset tutustumaan palvelua tarjoaviin asiantuntijoihin, ja lähettämään tarjouspyynnön suoraan oikealle henkilölle. Yhteistyö kaikkien sidosryhmien kanssa helpottuu, kun operatiiviset vaiheet voidaan toteuttaa yhdessä saman alustan alla.

Kiinnostuitko? Pyydä yhteydenottoa