Zapflow - vi sammanför investeringsproffs och tjänsteleverantörer på ett enkelt sätt

Zapflow är en plattform som har skapats för professionella investerarna. Zapflow hjälper dem att hantera all deras investeringsverksamhet på en plattform, samt hitta de rätta tjänsteleverantörerna för deras behov. På Zapflow hanterar investerarna till exempel kartläggning av målbolag, genomförandet av investeringsrundor och rapportering av portföljföretag. Plattformen sammanför investerarna, investeringsteams, deras portföljföretag och industriledande tjänsteleverantörerna på en och samma plattform.

Zapflow.fi-etusivu på svenska

För holdingbolag (GP)

Zapflow-plattformen hjälper dig att hantera din verksamhet hela vägen från insamlingen till exit-fasen. Plattformen boostar ditt dagliga samarbete med både tjänsteleveleverantörer, men också transaktioner och utveckling av dina målbolag.


För tjänsteleverantörer

Zapflow skapar er en utmärkt chans att erbjuda era tjänster till de olika medparter av plattformen på ett smidigt sätt. Med hjälp av Zapflow kan dina kunder ta kontakt med dig när de verkligen behöver ditt hjälp.


För portföljföretag

Zapflow-plattformen hjälper dig att kommunicera och dela information med dina investerare på ett smidigt sätt. Utöver detta erbjuder plattformen dig en chans att lätt skaffa dig olika tjänster som ni har nytta av för att utveckla er verksamhet.


För investerare (LP)

Zapflow erbjuder olika lösningar för att utveckla investernas verksamhet vad gäller bl.a. informationsdelning. Plattformen boostar veksamheten av finansmarknaderna, vilket till slut leder till en genomsnittligt högre avkastning även för dig.


Vad är Zapflow?

Zapflow är ett finskt startup som grundades år 2016. Vår mission är att hjälpa professionella investerare på att lättare göra bättre investeringsbeslut. Zapflow-plattformen har designats i samarbete med professionella investerarna, vilket gör att vi har kunnat beakta deras behov på ett bättre sätt. Plattformen ska fungera som ett uttömmande verktyg som fungerar för alla behov som investeringsteamet kan ha, i alla delar av investeringsverksamheten. Zapflow används i dag i över 35 olika länder, och har bevisat sig att vara det ledande front office-verktyget för investeringsteams i hela världen. Läs mera om vad våra kunder tycker om Zapflow här.

Ytterligare information​

Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer. Våra kontaktuppgifter finner du nedan. Du kan också lämna dina kontaktuppgifter via formulären så återkommer vi till dig.

Investerare & media
Mikko Pirinen, VD​
förnamn@zapflow.com​
+358 5o 556o94o  

Tjänsteleverantörer
Tomi Rissanen ​
förnamn.efternamn@zapflow.com​
+358 40 9667737