Zapflow by Mandatum -ekosystemet

Zapflow by Mandatum är ett ekosystem som har skapats för professionella investerarna. Ekosystemet hjälper dem att hantera all deras investeringsverksamhet på en plattform, samt hitta de rätta tjänsteleverantörerna för deras behov. På Zapflow by Mandatum ekosystemet hanterar investerarna till exempel kartläggning av målbolag, genomförandet av investeringsrundor och rapportering av portföljföretag. Ekosystemet sammanför investerarna, investeringsteams, deras portföljföretag och industriledande tjänsteleverantörerna på en och samma plattform.

Zapflow by Mandatum ruotsi etusivun kuva

För holdingbolag (GP)

Zapflow-plattformen hjälper dig att hantera din verksamhet hela vägen från insamlingen till exit-fasen. Ekosystemet boostar ditt dagliga samarbete med både tjänsteleveleverantörer, men också transaktioner och utveckling av dina målbolag.


För tjänsteleverantörer

Ekosystemet skapar er en utmärkt väg att erbjuda era tjänster till de olika medparter av ekosystemet på ett smidigt sätt. Med hjälp av ekosystemet kan dina kunder ta kontakt med dig vid den tidpunkt då de verkligen behöver ditt hjälp.


För portföljföretag

Zapflow-plattformen hjälper dig att kommunicera och dela information med dina investerare på ett smidigt sätt. Utöver detta erbjuder ekosystemet dig en chans att lätt skaffa dig olika tjänster som ni har nytta av för att utveckla ert företag.


För investerare (LP)

Zapflow erbjuder olika lösningar för att utveckla investernas verksamhet vad gäller bl.a. informationsdelning. Ekosystemet boostar veksamheten av finansmarknaderna, vilket till slut leder till en genomsnittligt högre avkastning också för dig.


Vad är Zapflow?

Zapflow är ett finskt startup som grundades år 2016. Vår mission är att hjälpa professionella investerare på att lättare göra bättre investeringsbeslut. Zapflow-plattformen har designats i samarbete med professionella investerarna, vilket gör att vi har kunnat beakta deras behov på ett bättre sätt. Plattformen ska fungera som ett uttömmande verktyg som fungerar för alla behov som investeringsteamet kan ha, i alla delar av investeringsverksamheten. Zapflow används i dag i över 35 olika länder, och har bevisat sig att vara det ledande front office-verktyget för investeringsteams i hela världen. Läs mera om vad våra kunder tycker om Zapflow här.

Ytterligare information​

Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer. Våra kontaktuppgifter finner du nedan. Du kan också lämna dina kontaktuppgifter via formulären så återkommer vi till dig.

Investerare & media
Mikko Pirinen, VD​
förnamn@zapflow.com​
+358 5o 556o94o  

Tjänsteleverantörer
Tomi Rissanen ​
förnamn.efternamn@zapflow.com​
+358 40 9667737