Skaffa nya kunder och skapa ett närmare samarbete med professionella investerare

Genom Zapflow-plattfomen kan professionella investerare och deras portföljföretag kontakta tjänsteleverantörerna direkt. All kontakt från första meddelandet till hantering av projektet är möjligt på samma plattform.


 • Vadå Zapflow?

  Zapflow-plattformen möjliggör hantering av hela din investeringsverksamhet - allt under samma tak. Med hjälp av plattformen kan investerarna effektivisera alla deras centrala processer.

   

  På plattformen kan investerarna hantera din verksamhet hela vägen från insamlingen till exit-fasen. Plattformen för samman investerarna, investeringsteams, deras portföljföretag och de ledande tjänsteleverantörerna på marknaden.

Hur hjälper detta er?

 • Ett ännu närmare samarbete med investeringsproffs - på en och samma plattform
 • Tjänsteleverantören kan direkt samarbeta med casen vid inköpet
 • Rätt behov möter de rätta tjänsterna
 • Minskade försäljningskostnader
 • Kunder tar direkt kontakt med tjänsteleverantörerna, vilket gör det lätt att reagera på meddelanden
 • Garanterar en bild på hög kvalitet av tjänsterna
 • Marknadsanalytik
Ecosystem Benefits Image

Zapflow-plattformens verksamhet

Investeringsproffs använder Zapflow för att hantera deras investeringsprocesser och för att systematiskt utveckla deras målbolag. I båda fallen har de upprepade behov av att använda tjänsteleverantörerna i olika skeden, till exempel i due diligence- eller exit-processen, rekryteringar, strategiska utvecklingsprojekt eller juridiska ärendena.


Zapflow-plattformen erbjuder dess användare tjänster och tjänsteleverantörer för relevanta behov. På så sätt kan investerarna kontakta dig exakt när de behöver ditt hjälp. Offerter och jämförandet av offerter går lätt att göras på plattformen. De olika tjänsteleverantörerna gå också lätt att jämföras i det så kallade "Service Hub".

Varför ska jag gå med i Zapflow?

Med hjälp av Zapflow-plattformen kan du delta i investerarnas verksamhet när de verkligen behöver ditt hjälp. Genom Zapflow kan de intressanta kunderna, såsom investerarna och målbolagen ta kontakt med tjänsteleverantören vars tjänster de behöver just då. De kan direkt kontakta dem som de vill, vilket sparar både er och kundens tid, samt försäljningskostnader.

Genom Zapflow kan potentiella kunder leta efter tjänsteleverantörer för deras behov eller undersöka tjänsteleverantörerna genom Service Hub. Som tjänsteleverantör ser du både mottagna meddelanden, visningar av din sida och annan marknadsanalytik direkt på din hemsida via Zapflow. På det sättet kan du lätt utveckla ditt tjänsteutbud.

Vi tar inte emot alla tjänsteleverantörer, utan är noggranna på att välja med de bästa så att kunderna vet att de alltid får den bästa möjliga servicen.

Effektivare samarbete med investeringsteams

På Zapflow-plattformen får tjänsteleverantörer tillgång till all information som de behöver från investeringsteamet. På så sätt är det lätt att samarbeta på plattformen, och informationen sparas dit. Det här gör samarbetet lättare, när all information och rapporter går att hittas på samma plattform.